Heartmates Studio - kids photography

Fotografii de poveste


Despre noi

Credem ca orice fotografie este unica . Asa trebuie sa fie si aventura realizarii ei . De aceea intreaga noastra filozofie este despre a surprinde adevarata personalitate a copiilor, momente in timp. adunate in colectii de portrete de poveste , capturand magia.
Scopul nostru este sa facem experienta foto o distractie dar si un eveniment memorabil in viata oricarui copil .

Cu o personalitate foarte apropiata de cea a copiilor , ne place sa petrecem timpul in preajma lor, creand cu usurinta legaturi unice care ne permit sa-I surprindem in ipostaze naturale sau inedite.

Colectiile noastre de portete sunt ele insele organizate ca niste povesti proprii menite sa dezvaluie viziunea noastra despre copilarie.
Toti copii sunt niste creaturi pure, apartinand parca altor lumi magice, cu care insa poti impartasi fara nici o problema puncte de vedere, viziuni sau filozofii comune, regasindu-ne idealisti si visatori sau curajosi si gata sa pornim alaturi de ei catre marile aventuri demult ascunse in adancul fiecaruia din noi.

Sesiunile de fotografie pot dura intre 2 si 3 ore , dar nu au nici o limita de timp prestabilita. Uneori putem petrece o zi intreaga cu copiii, incercand sa ii surprindem in largul lor in cele mai naturale si inedite ipostze din viata lor obisnuita.

Farmecul sedintelor noastre foto cu copiii este de a captura magia prezenta in viata de zi cu zi, incepand cu cele mai simple activitati cotidiene.
Aportul nostru decisiv este abilitatea unica de a interactiona direct , de la egal la egal cu orice copil , descoperindu-I personalitatea unica si punandu-I in valoare trasaturile specifice prin hainute desprinse din povesti , colorate sau sobre, retro sau futuriste , costume special accesorizate (din recuzita de studio sau inchiriate ) , adaptate fiecarui copil in parte sau hainute simple, naturale , obiecte vestimentare preferate ale copiilor in care ei se simt in largul lor pentru cadre spontane dar unice prin expresivitate si incarcatura emotionala.
Preferam lumina naturala si locatii cat mai inedite, dar uneori sedintele noatre foto au loc in studio sau chiar la dvs acasa in functie de viziunea noastra , confortul copilului , varsta acestuia , etc.
Inaintea oricarei sedinte foto pregatiti-va cel putin o ora , cu cel putin 2 zile inainte de data sesiunii in care ne vom cunoaste , imprieteni si discuta detaliile sedintei foto atat cu dvs cat si cu copii.

La final veti primi in funtie de tipul de portofoliu ales cate 25 de fotografii selectate si prelucrate specific pe support digital , dintre care 10 pe hartie fotografica in format A4 si 1 tablou cu fotografia preferata, incadrat intr-una din ramele din colectia Heartmates.
Preturile variaza itre 100 si 250 euro in functie de pachetul ales.